Neem gerust een kijkje
op onze website!

Of kom eens langs om te
kijken wat wij allemaal doen!

Juni 2012 was het dan eindelijk zo ver! Met diverse vrijwilligers is het oude clubhuis gedemonteerd en voldoende plek vrij gemaakt voor het nieuwe clubhuis. Met behulp van een graafmachine is de grond geëgaliseerd, zodat de betonnen fundatievloer gestort kon worden.

 

Op 18 juli 2012 is de laatste unit geplaatst, maar in principe begon het werk nu pas echt!....

 

 
In de periode tot aan de verhuizing is er ongelofelijk hard gewerkt op het clubhuis te verbouwen en af te bouwen. Haast 80% van de buitengevel is gesloopt en opnieuw opgebouwd incl. nieuwe ramen en deuren. Daarnaast is er binnen ook heel veel werk verzet!

Het zetten van alle binnenwanden, plaatsen van de keuken, een nieuwe vloer, een nieuw systeemplafond, alle elektra, behangen van de wanden en alles verven is maar het topje van de ijsberg….                                                           

Op zaterdag 3 mei 2014 was de grote dag aangebroken! Met alle leiding en bestuursleden hebben we in één dag haast alle spullen vanuit de loods en het gemeentehuis verhuisd naar het clubhuis. O.a. door het mooie weer was dit een geweldige dag!

Zaterdag 13 september 2014 hebben we dan eindelijk ons clubhuis officieel laten openen door de burgemeester van Zwijndrecht. Voor alle kinderen waren er allemaal scoutingactiviteiten georganiseerd en konden alle geïnteresseerden een blik werpen in het clubhuis, waar wij ongelofelijk trots op zijn!

Steun ons

Rabobank clubkas actie

GPS Verhuur

Wij beschikken over GPS apparaten, waarmee u de leukste speurtochten kunt doen.GPS Verhuur Naar GPS Verhuur