Neem gerust een kijkje
op onze website!

Of kom eens langs om te
kijken wat wij allemaal doen!

Scoutinggroep 'De Ooievaars' beschikt over een enthousiast en professioneel leidingteam dat elk week weer een uitdagend programma voor de leden verzorgd. Hieronder staat ons leidingteam, ingedeeld per speltak waaraan zij leiding of begeleiding geven.

De Bevers

Het leidingteam van de Bevers bestaat uit Shiva en Renske.
Renske draait al vele jaren met veel plezier de Bevers. Zij weet als beverleiding steeds weer leuke nieuwe dingen met de bevers te ondernemen. Shiva is sinds enkele jaren actief binnen Scouting en zoekt altijd naar de leukste oplossingen. Samen zorgen Renske en Shiva voor plezierige opkomsten in een rustige sfeer, waar de jonge kinderen helemaal zichzelf kunnen zijn.

De Welpen

De Welpen hebben als leiding Cobie en Denise. De Welpen werken met het thema 'Junglebook' en de leiding zijn allemaal een figuur uit dit verhaal.
Cobie wordt als teamleidster ook wel Akela genoemd. Dit is de oude, wijze wolf dier overal een antwoord op weet. Elke opkomst weet ze dan ook weer met een leuk programma te komen.
Denise is Rashka, de moederwolf. Door haar werk als dierenarts weet zij de kinderen veel te vertellen over het dierenrijk. Ook weet Denise elke opkomst weer voor de vrolijke noot te zorgen.

De Scouts

De Scouts hebben als Leiding Jeroen, Peter en Caitlin.
Jeroen geeft de kinderen vrijheid om met elkaar te spelen en te ravotten.
Peter is van het serieuze en zorgt dat de Scouts altijd goed bezig zijn
Caitlin is de nieuwkomer onder de scouts-leiding maar is al jaren actief geweest als jeugdlid. Zij vind het leuk om de Scouts uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. 

De Stam

De Stam heeft geen leiding, hier wordt gezamenlijk besloten wat er tijdens de opkomsten gaat gebeuren.

Steun ons

Rabobank clubkas actie

GPS Verhuur

Wij beschikken over GPS apparaten, waarmee u de leukste speurtochten kunt doen.GPS Verhuur Naar GPS Verhuur