Neem gerust een kijkje
op onze website!

Of kom eens langs om te
kijken wat wij allemaal doen!

Speltakken

Bevers (4,5 - 7 jaar)

Jolanda van der Burg Tel: 06-18514611 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welpen (7 - 11 jaar)

Cobie Zwartjes Tel: 06-18514611 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scouts (11 - 15 jaar)

Jeroen de Bruin Tel: 06-40849694 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stam (21+)

David Borsboom Tel: 06-42160640 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur / overige

Voorzitter Merijn de Graaf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel:06-18299257
Secretariaat Alex van Hengel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Penningmeester Femke Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Ledenadministratie Hans van steenbergen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Algemeen bestuur Hans van Steenbergen    
Renske de Jong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Verhuur clubhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Website Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

Steun ons

Rabobank clubkas actie

GPS Verhuur

Wij beschikken over GPS apparaten, waarmee u de leukste speurtochten kunt doen.GPS Verhuur Naar GPS Verhuur