Huur ons clubhuis

Naast de reguliere opkomsten verhuren wij ons clubhuis ook voor o.a. feestjes en vergaderingen. Het clubhuis bestaat uit meerdere ruimtes waarvan de grote speelzaal met open keuken gehuurd kan worden.

Het terrein

Ons clubhuis grenst aan de volkstuinen in Heerjansdam. Aan de voorzijde ligt er een terras en aan de achterzijde is een zitkuil gerealiseerd. Rondom het clubhuis is ook een grasveld aanwezig voor eventuele sport en spel activiteiten.

Welke ruimtes kun je huren?

Wij verhuren onze grote speelzaal incl. open keuken van ca. 104 m2. Daarnaast zijn er toiletten aanwezig en is er achter het clubhuis een zitkuil/kampvuurkuil. Ook is het mogelijk om het grasveld te gebruiken.

Clubhuis voor regelmatige huur

U kunt ons clubhuis huren voor terugkerende bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld vergaderingen, workshops, yoga. Dit kan op wekelijkse/dagelijkse, maandelijkse of meerdere keren per jaar basis. Let op; overnachtingen zijn niet mogelijk.

Wanneer te huur?

Ons clubhuis is te huur op dagen en avonden dat de speltakken van de ooievaarsgroep geen opkomst hebben. In de agenda is de beschikbaarheid te zien wanneer het clubhuis nog beschikbaar is. Overnachtingen zijn voor ons clubhuis niet toegestaan, wij verhuren ons clubhuis dan ook niet ’s nachts aan andere groepen of gegadigden.

Bekijk ons clubhuis agenda

Huuraanvraag

Via clubhuis@ooievaarsgroep.nl kunt u contact op nemen met de beheerder (Patricia Hasman) om een afspraak te maken voor een bezichtiging, prijzen e.d.

Aanvraag huur clubhuis