Bevers

Verveel jij je ook zo op zaterdag en wil jij ook wel eens op avontuur? Ben je tussen de 4,5 en 7 jaar oud? Kom dan eens kijken bij de Bevers! Samen met andere jongens en meisjes van jouw leeftijd spelen we in het Hotsjiedorp waar we allerlei avonturen beleven met de figuren die daar wonen.

 

 

Wat doen we bij de Bevers?

Stuiter neemt ons elke zaterdag mee naar dit gezellige dorp. Elke keer is anders, maar altijd een superleuke belevenis! Zo doen we samen met Professor Plof allerlei proefjes, of maken we een mooi schilderij met Keet Kleur. Soms duiken we de keuken in met Rozemarijn en bakken we overheerlijke koekjes. Of we gaan het bos in met Bas Bos die ons alles over de planten en dieren in het bos kan vertellen. En als we moe zijn, ploffen we op een lekker kussen en een goed verhaal van Noa. Sterre Stroom vindt het leuk om met ons een speurtocht te lopen of om op reis te gaan. Ze woont dan ook niet voor niks op een boot!

Elke week is er een ander thema waarbij de Bevers lekker naar buiten gaan of binnen een avontuur beleven.

 

 

Bijzondere opkomsten

Elk jaar zijn er ook een aantal bijzondere opkomsten. Bijvoorbeeld als er een activiteit is waar ook de oudere groepen aan mee doen of als er een regio activiteit gehouden wordt (samen met de Bevers van andere scoutinggroepen). Af en toe gaan we ook op een uitje naar een leuke attractie.

Eén keer per jaar slapen we een nachtje in het clubhuis. Tijdens dit logeerweekend gaan we ook gezellig een dagje uit. Aan het einde van het seizoen is er een gezellig zomerkamp. Samen met de oudere speltakken gaan we dan een weekend op kamp in een ander clubhuis. Dat is altijd ontzettend leuk! Vooral omdat elk kamp een eigen thema heeft zoals Asterix en Obelix, de gouden punt van de piramide, het circus of cowboys en indianen.


De leiding
Dit alles doen de Bevers natuurlijk niet alleen. Deskundige vrijwilligers zijn er om de opkomst nog leuker te maken en zorgen ervoor dat iedereen het naar de zin heeft. De leiding is jong en enthousiast en zorgen er iedere zaterdag vrijwillig voor dat de Bevers een super opkomst beleven.

 

 

Kom kijken wat we doen!

Contact informatie

De Bevers draaien elke zaterdag van 9:00 tot 10:30 uur (niet in de zomer- en kerstvakantie).

Voor alle vragen over de Bevers, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding via het e-mailadres bever@ooievaarsgroep.nl