Het Ooievaarsnest

Scouting Ooievaarsgroep heeft een eigen clubhuis, die ook wel het Ooievaarsnest wordt genoemd.

Na lange tijd van verbouw en opbouw hebben we op 13 september 2014 ons nieuwe clubhuis officieel geopend. Hierin draaien we onze leuke en gezellige opkomsten.

We hebben de beschikking over 1 grote ruimte, waar de opkomsten worden gehouden en een iets kleinere ruimte, waar de oudere groepen hun opkomsten en dus ook spullen hebben liggen. De keuken is in een hoek van de grote zaal geplaatst, zodat deze direct bereikbaar en beschikbaar is

Voor de berging is er een aparte ruimte. Hier liggen onze spullen opgeborgen, zoals tenten, kampspullen en pionier palen.

Lees meer over de verbouwing 2014

De locatie

De Ooievaarsgroep is gevestigd aan de Ganzekant 16a te Heerjansdam. Voor de bekenden in het dorp wordt ook wel gezegd dat ze bij de Volkstuinen gevestigd zijn. Onze leden komen uit Heerjansdam zelf, maar ook uit Barendrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Vanuit deze plekken zijn we makelijk te bereiken op de fiets en kunnen de leden dan ook veelal zelf het clubhuis vinden.

Bekijk route

Huur ons clubhuis

Verhuur van ons clubhuis

Naast de reguliere opkomsten verhuren wij ons clubhuis ook voor o.a. feestjes en vergaderingen. Het clubhuis bestaat uit meerdere ruimtes, namelijk een toiletruimte, een grote speelzaal met open keuken, een kleiner lokaal, een opslagruimte en een externe berging. Aan de voorzijde ligt er een terras en aan de achterzijde is een zitkuil gerealiseerd.