Het belang van vrijwilligers

Elke zaterdag staat er een groep van vrijwilligers klaar om de verschillende groepen (speltakken) een leuke opkomst te geven. Niet alleen de groepen worden gedraaid door vrijwilligers, maar de gehele vereniging draait op vrijwilligers. Ze staan voor onze vereniging en zorgen voor het voortbestaan ervan. Ze zorgen dat er een leuke programma geboden wordt aan de jeugdleden, zorgen ervoor dat het clubhuis in goede staat blijft, zorgen dat de administratieve taken van de club worden gedaan en zorgen voor de zichtbaarheid van de vereniging in de maatschappij.

 

 

Samen een team

De vrijwilligers van onze vereniging ondernemen graag activiteiten met elkaar en kennen elkaar vaak al jaren via de vereniging. Ze zetten zich samen in om mooie activiteiten te maken voor onze jeugdleden. Er worden vanuit de vereniging ook regelmatig activiteiten georganiseerd voor de vrijwilligers. Om zo nog meer een team voor de jeugdleden te kunnen zijn.

Wie zijn onze vrijwilligers?

Onze vrijwilligers zijn creatieve individuen met allemaal het zelfde doel; jeugdleden een fantastische scoutingervaring meegeven. Ze zijn in staat om samen te werken, zijn graag buiten en weten elke week weer een programma in elkaar te zetten voor onze jeugdleden. Ze bezitten allemaal een VOG, want dat vinden we erg belangrijk binnen Scouting Nederland.

Wat ouders over ons zeggen

Mijn zoontje gaat al enkele jaren met heel veel plezier elke week naar de scouting. Het is een leuk groep, met lieve leiding en een leuke locatie. Hij leert er veel nieuwe dingen en is altijd erg enthousiast als hij weer thuis komt. Het hele jaar kijkt hij altijd uit naar zijn favoriete onderdeel, het scoutkamp!

Melanie, moeder van een Welp

Enthousiaste vereniging met aandacht en ruimte voor ieder kind. Mijn dochter vindt nieuwe dingen snel spannend, maar komt altijd opgetogen thuis dankzij de goede begeleiding en gezellige sfeer. Een aanrader voor kids die op een leuke manier dingen willen leren en lol willen hebben.

Wendy, moeder van een scout

Leuke kleine gemoedelijke scouting vereniging, mijn dochter gaat elke zaterdag met plezier naar de welpen opkomst met super lieve leiding.

Shiva, moeder van een Welp

Meld je aan

Aanmelden als vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers, zodat de groepen (speltakken) nog beter ondersteund kunnen worden om jeugdleden een fantastische tijd bij onze vereniging te kunnen geven. Wil jij je graag toevoegen aan ons enthousiaste team van vrijwilligers? Je kunt je aanmelden via info@ooievaarsgroep.nl